Nieuw Rollecate  -  Deventer

Zo lang mogelijk op een vertrouwde wijze uw eigen leven blijven leven, met het wooncomfort en in de stijl die u gewend bent. Met zorgondersteuning op maat en met de tijd en de ruimte voor echte persoonlijke aandacht.

 

Het zorglandschap in Nederland verandert. De dienstverlening en kwaliteit staan ter discussie. Nieuw Rollecate in Deventer is een baanbrekend zorgconcept. Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate. Zorgbutlers, een à la carte restaurant en een historisch pand; dat is woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate in Deventer.

 

Zorg en/of wonen bij Nieuw Rollecate is wonen als thuis, maar dan met de zekerheid van persoonlijke zorg, aandacht en service. Het hele jaar door, zeven dagen in de week en 24 uur per dag! Nieuw Rollecate in Deventer is een kleinschalige woon- en zorgvoorziening, waar gasten worden verzorgd, maar toch ‘thuis’ zijn. Onze dienstverlening bestaat uit Wonen, Service en Zorg. Bij ons kan iedereen met een tijdelijke of permanente zorgbehoefte, en in elke levensfase, terecht.

 

 

Nieuw Rollecate

E. Tesschenmacherstraat 9

7415 CR Deventer

telefoon 0570 - 234 014

Nederlandse Vereniging van Particuliere ondernemers in kleinschalig wonen met zorg

Postbus 85856 •  2508 CN Den Haag  •  030 - 781 00 07  •   KvK 40476063

© NEVEP 2016  |  vormgeving: reklamebureau Desaïga  |